søndag 7. august 2011

Soverommet vårt!

Jeg har ikke blogget på en stund, det føles bare så trivielt å blogge om hus og oppussing etter alt det forferdelige som har skjedd. Har sett begravelser på nyhetene hver dag denne uka, og jeg blir så utrolig trist. Men likevel greier jeg ikke å skjønne det. Jeg tror egentlig at det alltid kommer til å være helt ufattelig at en mann kan gjøre så mye vondt, det er vel ikke meningen at man skal skjønne det.

Så - til dagens begivenhet. Vi flytter inn på soverommet vårt! Halleluja ;) Vi skal sove i vår egen seng for første gang siden 10.april og jeg kan ikke si noe annet enn at det skal bli VELDIG godt for både kropp og sjel :) Mangler taklister og et strøk på utsiden av døra, men bortsett fra det er det FERDIG. Her er noen bilder av herligheten :)

Senga med gavlveggen bak, og tapeten vår som jeg synes er så fin :)Detaljer fra tapeten :)De søte små må jo også ha et sted å sove stakkar ;)Nå er det ikke lenge før vi får bad heller, husets herre har isolert i helga og begynt såvidt med å ha på rupanel. Skal ha på det og gips før vi skal ha snekkere/flislegger til å gjøre resten. Men om en måneds tid bør vi ha kommet langt på det også, herlig :)

3 kommentarer:

  1. Nydelig soverom! Regner med du sover godt i natt :D lykke til på jobb i morgen! Skal lillemor i barnehagen nå?

    SvarSlett
  2. Takk for det :) M skal i barnehagen 1.september, fram til det har O.M pappaperm :)

    SvarSlett