lørdag 23. april 2011

En liten oppsummering - bilderas

Vi har altså bodd her i to uker nå - så her kommer en liten oppsummering for de som føler de har gått glipp av noe ;) Vi hadde så god hjelp både til flytting, vasking og til pass av unger den helga vi flytta, så det gikk som smurt. Er så glad for all hjeloen vi har fått, det er så gull verdt og jeg får bare ikke takket mange nok ganger!
Overtakelsen likeså - jeg hadde glemt å støvsuge feieluka, oups, men det gikk bra lell ;) Naboene tror nok vi er bra tullete, for vi hadde ikke før kjørt inn flyttelasset før vi begynte å rive i andre etasje og materialene kom flyvende ut av vinduene, hehe...
Litt kaldt enda, siden vi har en enslig panelovn til å varme opp hele huset, og da er det jo koselig å fyre i peisen vår, som har blitt så fiiiiin :)

Etter at andre etasjen og loftet var revet så kom SUGEBILEN - som forøvrig har som reklame "vi suger alt" - hahahehe, jaja, dårlig humor...Og sugde ut SJU tonn med leire fra andre etasje, og ett ton med flis fra loftet. Tenk hvor mye bedre inneklima vi får når alt det er borte :)


Og så var det å bygge opp igjen da, besøk fra Farstad og snekkerhjelp ventes, og nye forsyninger blir levert at sjefen sjøl <3

Og slik ser det ut oppe nå, det er lagt i ny isolasjon, lagt gulvbord og gips oppå der igjen, så nå er det klart for parkett. Må bare gjøre resten først ;) Greit å ha noe på veggene kanskje?

Karsten var litt lei seg med en gang han hadde flytta, for han hadde jo ikke eget rom lenger stakkar, så jeg og Mille tok ansvar og gjorde om vinterhagen til lekerom, og da var han fornøyd. Skal legges til at med en gang det var lagt på gulv oppe så fant han lekebilene sine og begynte å leke der, for nå var det jo gulv på rommet hans igjen :)

I dag har vi hatt en etterlengtet fridag hele familien, og vært på Norsk Vegmuseum, nydelig vær og en gutt helt i hundre var så koselig. Føles som en million år siden vi gjorde noe sammen, så det gjorde godt for alle. Og så fant vi til og med noe til huset hos det gamle landhandleriet!

Ny brødboks - tada :) Og til og med billigbilligbillig :) Samme farge som kjøkkenmaskina mi, kremhvit. Mannen i huset har ønsket seg brødboks i sju år, så han er meget fornøyd :)

Og så er våren kommet for fullt og det er så deilig!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar