fredag 27. mai 2011

Sofa

Da har vi solgt sofaen vår, og på mandag blir den henta, da må vi ha noe annet å sitte på:)
For en stund siden så var vi på Møbelringen og fant drømmesofaen. Denne:

med to tilhørende stoler. Vi syntes den kostet litt for mye, så vi bestemte oss for å finne en rimeligere variant. Jada..... Både jeg og husbonden har jo hatt denne i bakhodet hele tiden. Så da blir det den, kremt... Så var det fargen da - begge to er helt forgapt i den lysegrå, men hvor praktisk er DET med to unger da? Har funnet et brunt stoff som egentlig er ganske fint, men SÅ kjedelig... Vi får se - men sofaen er fiiiiiin :) Blir en tre-seter i første omgang, og så må vi bare spare litt penger før vi kjøper to slike stoler i et stoff som matcher sofaen:

Det er egentlig ikke de stolene som hører til, men synes det blir veldig fint med litt forskjellig stil - for ikke å snakke om sittekomforten i disse stolene. SÅ gode :) Nytt flossteppe under og nytt salongbord må vi også ha. Moro moro :)

2 kommentarer:

 1. Heihei!!
  Dette ser jo supert ut! Har dere kjøpt stolene? Isåfall hvor? Jeg leter etter to nye stoler til stua her. Har et par (altfor store) svarte skinnstoler, fristende å gjøre et lite bytte!
  Ser ut som dere får det veldig fint. Fortsatt lykke til med maling:)
  Anne HJ

  SvarSlett
 2. Nei, vi har ikke kjøpt dem enda, de står på neste års skattepengebudsjett, hehe. Men du finner dem på Bohus - de heter Baloo :)

  SvarSlett